Fit door het leven.

Wanneer je voldoende beweegt, je de juiste hoeveelheden eet en genoeg mentale rust weet te creeeren, ga je zo fit en gelukkig mogelijk door het leven. Klinkt simpel toch? Wij geven je de juiste handvatten om af te vallen, fitter te worden, er beter uit te zien, etc.

Afvallen..

Iedereen wil wel een paar kilo kwijt! En als je een periode goed op je voeding let, dan lukt je dat vast wel. Het probleem is dat dit vaak maar schommelingen zijn en dat er geen structureel resultaat behaald wordt (jo-jo-effect). Wij zorgen ervoor dat er binnen je huidige leefstijl (kleine) aanpassingen worden gedaan, om wel blijvend slank te zijn.

Blessurevrij trainen

Bij klachten gebruiken we andere methodes om weer snel blessurevrij te zijn. Allereerst kiezen we doormiddel van aangepaste oefeningen voor een ideale verhouding tussen belasting en belastbaarheid, zodat je merkt dat je zwakke plekken verdwijnen. Daarnaast werken wij met de unieke mylogenics behandelmethodes! Dit zorgt voor supersnelle resultaten op het gebied van spierfuncties. Door spieren te testen, te behandelen en trainen, merk je direct vermindering van je klacht.