Jouw doel, onze passie!

Ik ben van vanaf 2009 werkzaam in de fitnessbranche, allereerst als fitnesstrainer en clubmanager. In deze functie begeleidde ik jarenlang sporters aan de hand van doelstellingen en trainingsprogramma’s. Vanaf 2013 ben ik zelfstandig Personal Trainer en coach ik sporters individueel en in groepsverband naar een hoger level. Dingen die voor mij belangrijk zijn; persoonlijk contact, eerlijkheid, goede afspraken maken en kwalitatief advies. Dit alles in een prettige sfeer en omgeving. Inmiddels hebben wij twee mooie sportlocaties en werk ik samen met een aantal enthousiaste Personal Trainers.

Personal Trainers van team JVPT

Jeroen Vos - Eigenaar en Personal trainer

Ik ben sinds 2013 zelfstandig Personal Trainer. Naast mijn jarenlange ervaring ben ik ook hoogopgeleid op het gebied van training, voeding en revalidatie. Vele sporters hebben samen met mij mooie resultaten neergezet! Wanneer start jij?

Jens van Deelen - Personal trainer

Joris Janssen - Personal trainer

Daan Stoorvogel - Personal trainer

Ik ben Daan Stoorvogel, na jarenlange ervaring op de fitnessvloer van Sportcentrum Flash ben ik sinds 2017 een vaste aanwinst bij Personal Gym Maas en Waal en Jeroen Vos Personal Training. Ik vind het vooral een uitdaging om mensen met verschillende doelstellingen op de meeste leuke, maar toch succesvolle manier door de trainingen te begeleiden!

Freek de Kleijn - Personal trainer