Jouw doel, onze passie!

Ik ben van vanaf 2009 werkzaam in de fitnessbranche, allereerst als fitnesstrainer en clubmanager. In deze functie begeleidde ik jarenlang sporters aan de hand van doelstellingen en trainingsprogramma’s. Vanaf 2013 ben ik zelfstandig Personal Trainer en coach ik sporters individueel en in groepsverband naar een hoger level. Dingen die voor mij belangrijk zijn; persoonlijk contact, eerlijkheid, goede afspraken maken en kwalitatief advies. Dit alles in een prettige sfeer en omgeving. Inmiddels hebben wij twee mooie sportlocaties en werk ik samen met een aantal enthousiaste Personal Trainers.

Personal Trainers van team JVPT

Jeroen Vos - Eigenaar en Personal trainer

Ik ben sinds 2013 zelfstandig Personal Trainer. Naast mijn jarenlange ervaring ben ik ook hoogopgeleid op het gebied van training, voeding en revalidatie. Vele sporters hebben samen met mij mooie resultaten neergezet! Wanneer start jij?

Nick Penders - Personal trainer

Ik ben Nick Penders, 21 jaar oud en na het succesvol afronden van studie heb ik een aantal jaren als fitnesstrainer gewerkt. Nu met veel ervaring en wat extra opleidingen werk ik zelfstandig als Personal Trainer. Ik vind het vooral een uitdaging om mensen van hun problemen af te helpen middels blessurebehandelingen en revalidatietrainingen.

Daan Stoorvogel - Personal trainer

Ik ben Daan Stoorvogel, na jarenlange ervaring op de fitnessvloer van Sportcentrum Flash ben ik sinds 2017 een vaste aanwinst bij Personal Gym Maas en Waal en Jeroen Vos Personal Training. Ik vind het vooral een uitdaging om mensen met verschillende doelstellingen op de meeste leuke, maar toch succesvolle manier door de trainingen te begeleiden!

Peter Voorneveld - Personal trainer

Ik ben Peter Voorneveld en sinds februari 2016 ben ik zelfstandig Personal Trainer. Na jarenlange ervaring in de fitnessbranche ben ik mijzelf gaan verdiepen in de intensieve coaching van sporters op het gebied van training, revalidatie en voeding van The Overload Principle. Deze kennis gebruik ik dan ook tijdens mijn werkzaamheden als Trainer.

Jamie De Batz - Personal trainer

Ik ben Jamie De Batz. Personal trainer omdat ik het leuk vind andere mensen te helpen hun fysieke doelen te behalen! Dit doe ik met veel lol en genot. Ik heb jarenlange ervaring als revalidatietrainer. Hoop je snel te zien in de studio!