Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Personal Training is ideaal voor mensen die meer begeleiding wensen of nodig hebben dan in een sport- of fitnesscentrum. Jeroen Vos Personal Training biedt een totaalconcept voor sporters met verschillende doelstellingen. Personal Training is voeding- en leefstijladvies, blessurepreventie, een effectieve en leuke training in een! 

Jeroen Vos Personal Training is door Jeroen Vos opgericht, bekijk zijn CV en werkervaring onder het kopje "MIJN CV". Hij geeft al sinds 2013 Personal Training, na een succesvolle start is hij samen met Maurice Boone (ook Personal Trainer) in 2015 met "Personal Gym Maas en Waal" gestart. Hier bieden zij Small Group Training aan, dit is inhoudelijk dezelfde begeleiding, maar dan in met maximaal 7 personen tegelijk. Dat maakt Personal Training erg laagdrempelig. 

Naast Jeroen, geven ook Nick Penders en Daan Stoorvogel Personal Training. Beiden zijn ook al jaren actief als Personal Trainer en zijn erg goed opgeleid. Afhankelijk van uw achtergrond, doelstelling en gewenste trainingsmoment wordt gekeken bij welke trainer u het beste past! 

KLIK HIER voor een vrijblijvend intakegesprek
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover