Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...


Personal Training is ideaal voor mensen die meer begeleiding wensen of nodig hebben dan in een sport- of fitnesscentrum. Jeroen Vos Personal Training biedt een totaalconcept voor sporters met verschillende doelstellingen. Small Group Training is voeding- en leefstijladvies, blessurepreventie, een effectieve en leuke groepstraining op een betaalbare manier! Daarnaast bieden wij ook Personal Training op individueel vlak.
Jeroen Vos Personal Training is door Jeroen Vos opgericht. Beiden zijn al jarenlang werkzaam in de fitness- en gezondheidswereld waarbij Jeroen onder andere zes jaar Club manager van het succesvolle Sportcentrum Flash is geweest en ruim drie jaar ervaring heeft als Personal Trainer.
Deze successen hebben ervoor gezorgd dat de trainers de volgende stap hebben kunnen maken naar een volledig zelfstandige trainingsruimte om naast de huidige Personal Training werkzaamheden ook met kleine groepen Small Group training te faciliteren als aanvulling en versterking van hun fitness- en gezondheidsconcept. Hierdoor kunnen zij nog meer mensen laten proeven van de vele voordelen van gezond bewegen en eten.
 
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover