Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Revalideren
Revalideren betekent "herstel" of "weer gezond worden", na bijvoorbeeld een operatie of een ongeluk. Door middel van training bent u weer sneller de oude of misschien wordt u wel fitter dan de oude. Waar vroeger alleen nog maar geadviseerd werd om rust te houden, weten therapeuten momenteel geen raad om u snel weer aan het bewegen te krijgen.
Afhankelijk van uw aandoening/klacht kan ik een programma met u opstellen waardoor u weer snel fit en vitaal wordt. Er is namelijk niets vervelender dan dat u beperkt worden in uw dagelijkse bezigheden. Doormiddel van een juiste balans tussen belasting en belastbaarheid en de goede oefeningen zult u snel progressie boeken. Veel voorkomende blessures zijn verzwikking van de enkel, beschadigde kniebanden en/of meniscus, een slijmbeursontsteking, tennis-/golfelleboog, lage rugklachten, enzovoorts. Daarnaast kan gedacht worden aan (herstel)trainingen voor COPD- en Diabetespatiƫnten en voor mensen met hartkwalen. Ik werk met de unieke behandelmethode Mylogenics! Dit zorgt voor supersnelle resultaten op het gebied van spierfuncties. Door spieren los te maken en te activeren, merkt u direct verbetering en/of verlichting van de pijn! Zie ook "Blessurebehandeling"
Het is aan te raden, om na een hersteltraining te blijven trainen (preventief) om soortgelijke blessures te voorkomen. Zie daarvoor ook "Preventief Trainen".

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft de revalidatie, vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan.