Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
  • Text Hover
Een gezonde leefstijl (preventief trainen)
Indien u momenteel geen klachten en/of aandoeningen heeft staat u er waarschijnlijk niet bij stil: beweging is nodig voor een goede gezondheid. Training is namelijk niet alleen om af te vallen of sterker te worden, training werkt ook preventief om toekomstige klachten en/of overgewicht te voorkomen. 
Bij een gezonde leefstijl hoort ook voldoende beweging. Maar wat is dan voldoende beweging? U kunt de termen "beweegnorm" en "fitnorm" wellicht. De beweegnorm stelt dat u voor een gezonde hoeveelheid beweging dagelijks minimaal 30 minuten per dag matig intensief beweegt(minimaal 5 dagen per week). Dit kan bijvoorbeeld ook in 3 blokken van 10 minuten. Matig intensief bewegen staat gelijk aan stevig doorwandelen of fietsen. Voor mensen met overgewicht moet het aantal minuten per dag al opgeschroefd worden naar 60 minuten. De fitnorm betekent dat u 2-3 keer per week 20 minuten intensief beweegt(sporten dus!). Dit zorgt voor een gezond hart- en vaatstelsel en verkleind de kans op chronische ziekten.
Wilt u dus trainen om fit en gezond te blijven en/of blessures te voorkomen? De kwaliteit van leven niet alleen vergroten maar ook verlengen?
 
Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan en start vandaag nog met uw nieuwe en gezonde leefstijl!