Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
  • Text Hover
De methode
Na een uitgebreide intake en 0-meting stel ik samen met u korte en lange termijn doelstellingen op. Tussentijds wordt er geëvalueerd om uw resultaat inzichtelijk te maken en indien nodig het trainingsprogramma aan te passen. Gezonde voeding + de juiste trainingsprikkel = gegarandeerd resultaat! Bij Personal Training mag u ook onbeperkt en gratis gebruik maken van de faciliteiten van Fox Fitness. Ook zijn combinaties mogelijk met Small Group Training en/of groepslessen. 
Maak een vrijblijvende afspraak, KLIK HIER!
Personal Training wordt afgenomen in pakketten van 3 of 6 maanden. Binnen deze periode kan er gekozen worden voor een sportfrequentie van 1, 2 of 3 keer per week. Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek breng ik advies uit, over de meest efficiënte trainingsvorm. Daarna bepalen we uw beginniveau en wordt een uitgebreide gezondheidsmeting gedaan. Vervolgens gaan we direct van start met de trainingen. Gedurende de trainingen gaan we ook uw voedingspatroon onder de loep nemen. In 9 van de 10 gevallen vinden er dan ook aanpassingen plaats zodat u nog sneller resultaat zult zien. 
De basis van mijn voedingsadvies is gezond, gevarieerd, lekker en voldoende eten. Dit zorgt ervoor dat u gezond oud wordt, zonder uzelf te verhongeren. Het is geen dieet, maar een gezonde leefstijl. Diëten die u maar kort vol kunt houden, zorgen ook maar voor kortstondig resultaat (wat overigens ongezond is). Personal Training is gericht op veranderingen, waar u uw leven lang plezier van heeft. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor meer informatie.