Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
  • Text Hover
Afvallen
Iedereen wil wel een paar kilo kwijt! En als u een periode goed op uw dagelijkse voeding/beweging let, dan lukt het u vast om wat af te vallen. Het probleem is dat dit vaak maar schommelingen zijn en dat er geen structureel resultaat behaald wordt(het welbekende jo-jo-effect). Ik ga ervoor zorgen dat er binnen uw huidige leefstijl (kleine) aanpassingen worden gedaan, om wel blijvend af te vallen. 
Binnen de trainingen maak ik vooral gebruik van het overload-principe. Hierbij wordt gefocust op spierverstevigende oefeningen, om te zorgen dat uw motor op volle toeren gaat draaien. Spiertraining is dan ook niet voor niets de meest effectieve manier om af te vallen. Het zorgt ervoor dat u niet alleen tijdens uw training calorieën verbrandt, maar ook nog eens tot 48 uur na deze training. Daarnaast wordt door spiertraining ook nog eens uw basaal metabolisme(ruststofwisseling) verhoogd! Tot slot is spiertraining erg laagdrempelig, omdat u op uw eigen niveau en met de juiste weerstand kunt trainen.
Om resultaat te behalen is het belangrijk om reële doelen te stellen, aanpassingen te doen en vervolgens goed in de gaten houden of we de juiste koers varen. Ik wil duidelijk weten welk doel u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld die mooie badkleding weer aan? Wilt u weer zelfverzekerd voor de spiegel staan, die kleding passen die u ontgroeid bent? Bent u het zat dat u een buikje of net wat te forse heupen/benen heeft? Dan is het nu tijd voor Personal Training! Wij gaan samen aan de slag en ik zorg ervoor dat u nu wel dat structurele gewenste resultaat behaalt. Tijdens het trainen wordt ook uw voeding besproken en de hoeveelheid beweging binnen uw nieuwe leefstijl. Ik ben uw stok achter de deur en zorg ervoor dat zowel uw lichaam als uw geest zich helemaal kunnen vinden binnen uw nieuwe eet- en beweegpatroon.

Vraag een vrijblijvende intake aan voor meer informatie.